За нас

Httpool партнира на LinkedIn за България и 16 пазара за Централна и Източна Европа

Httpool има удоволствието да обяви изключителното партньорство в областта на продажбите с LinkedIn в 17 страни Централна и Източна Европа, включително Русия, Гърция, Унгария, Словения, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Словакия, Македония, Румъния, Сърбия, Словения, Албания, Украйна, Латвия, Естония и Литва.

Рекламодатели и медийни агенции вече могат да разчитат на екипите Httpool в рамките на тези пазари и да провеждат своите рекламни кампании в LinkedIn.

LinkedIn е най-голямата професионална интернет мрежа в света с повече от 384 милиона потребители по целия свят, в над 200 страни и територии.

 

Фредерик Бернсел, Директор продажби EMEA обявява: “Искахме да разширим нашите услуги до рекламодателите в региона, така че те да имат възможността да се възползват от широката мрежа от професионалисти в целия район на Централна и Източна Европа.  Избрахме Httpool като наш ексклузивен партньор поради силното локално присъствие на компанията на всички тези пазари, както и поради сериозните референции, които получихме за професионалното ниво на нейните специалисти. ”

“Ние сме развълнувани от възможността да работим с LinkedIn, тъй като мрежата представлява идеалния избор за продуктовата гама на Httpool. В действителност, рекламните продукти на LinkedIn ще предоставят на компаниите в региона възможността да разширят бизнеса си като се възползват от изключителната мрежа от най-добрите професионалисти, най – новите опции за таргетиране и рекламни формати.“ – обясни Альоша Йенко – Основател и Главен изпълнителен директор на Httpool.

 

За LinkedIn

LinkedIn свързва професионалистите в света, за да ги направи по – продуктивни и успешни. Мрежата променя начина, по който компаниите наемат, маркетират и продават. Идея на LinkedIn е да създаде икономическа възможност за всеки член на глобалната работна сила чрез по – нататъшното развитие на първата в света икономическа диаграма.

За повече бизнес решения от LinkedIn, както и полезни съвети за това как да се възползвате максимално от присъствието си в мрежата, посетете: https://business.linkedin.com/marketing-solutions/company-pages/get-started.

За Httpool

Httpool е рекламна мрежа с акцент върху международните пазари извън САЩ и Западна Европа. Тя дава възможност на агенциите ефективно да управляват рекламни кампании в дисплей и видео, в социални и информационни канали, както и различни канали за забавления. Голямото разнообразие от рекламни мрежови продукти, което Httpool  предлага на своите партньрои е както за мобилни, така и за настолни устройства.

Httpool използва авангардни собствени и лицензирани технологии, има богат международен опит и представлява хиляди големи международни и местни издателства чрез офисите си в 22 страни в Централна и Източна Европа и Азия.

За повече информация моля свържете се с:

publicrelations@httpool.com или посетете www.httpool.com.

Обратно в раздел Новини