Медии

Станете част от нашата мрежа

Увеличете приходите си чрез допълнителни рекламни продукти и източници на приход.

Httpool ще Ви  помогне да определите оптималния микс от продукти и за определяне на правилната стратегия за мобилен или второстепенен инвентар, като може да бъде направена демонстрация по Ваше желание. За международни медии с трафик от  Централна и източна Европа или Азия Httpool е оптимален патньор за манетаризиране на трафика от международните пазари от една точка. Локални медии с качествен настолен или мобилен инвентар могат да използват Httpool за монетаризация на техния първокласен и второстепенен инвентар. Свържете се с най-близкия офис за дискутиране на оптималния микс от продукти за Вашия сайт.

Join us form

Вашето име, данни за фирмата и имейл адрес са необходими (*), за да отговорим на Вашето запитване. Липсата на тази информация ще доведе до неприемане на молбата Ви. Можете да оттеглите съгласието си, като се свържете с нас, както е посочено в Data Protection Policy.

Съгласен съм личните ми данни да се съхраняват и обработват и да бъдат използвани с цел да получавам нюзлетъри от Httpool.

Съгласен съм личните ми данни да се съхраняват и обработват и да бъдат използвани с цел да получавам промоционални оферти и новини от Httpool.

Прочетох и се съгласявам с Политиката за обработка на лични данни на Httpool.