Рекламодатели

Канали

Подходът на съчетаване на рекламни канали повишава ефективността на рекламата.

Съчетаването позволява на рекламодателите да използват комбинирания ефект на различни рекламни канали. Освен това, управлениета на Display, Video, социална и SEM реклама от една-единствена точка опростява реализацията и прави значително по-лесно оптимизирането на кампаниите. Съчетавайки рекламните канали имате възможност да следвате потенциални клиенти през техните покупателни пътеки:
  • Повишавате познаваемостта на марката чрез голямо покритие през релевантни уебстраници и въздействащи рекламни формати, например видео и engagement реклами.
  • Стимулирате намерението за покупка в Display и социалните медии
  • Осигурявате си рекламно присъствие в етап на решение за покупка с Performance, Search Engine Marketing и Re-Targeting.

 Изберете канал

Display мрежа

Правилно насочени Display реклами са от съществено значение за реклама на всяка марка. Display мрежа обхваща мобилни и настолни устройства и предлага позиции в първокласни сайтове, вертикали, както и мобилни приложения. Display мрежата се състои от хиляди локални първокласни и второстепенни сайтове в 16-те държави в Централна и Източна Европа и Азия в които Httpool оперира. Освен това Display мрежата включва основни световни издатели – от BBC, AOL, Huffington Post до вертикали като TechCrunch, TripAdvisor и Lonely Planet.

Галерия

Видео мрежа

Разкажете Вашата история във Видео мрежата!

До 2017г. потребителите на интернет ще генерират 3 трилиона минути видео съдържание на месец, докато днес 74% от интернет потребителите редовно гледат онлайн видео съдържание. Това предлага на рекламодателите големи възможности, тъй като онлайн видео рекламата осигурява по-добро таргетиране и като цяло по-голямо въздействие от телевизионните реклами. Видео мрежата на Httpool предлага InBanner, InArticle и InStream  формати на мобилни и десктоп устройства. Предоставяме контролирана и открита среда, включваща първокласни и средноголеми медии, както и мобилни приложения.
  • InBanner: търси въздействие върху желанието за покупка чрез реклама в стандартно рекламно поле.
  • InArticle: работи за разпознаваемостта на марката с формат, разположен в текста на статии.
  • InStream: работи за разпознаваемостта на марката с формат, който е трудно да не бъде забелязан и дава възможност за дълго послание. Показва се преди, по време или след видео съдържание.
BG_video-network

Галерия

Engagement мрежа

Можете ли да си представите неограничени възможности за engagement в рамките на рекламата? Ангажирането на целевата аудитория има значително влияние върху популярността на марката, но в същото време ефективното ангажиране на потребителите става все по-голямо предизвикателство. Рекламата в Engagement мрежа е идеалното решение за въздействие на по-пасивна аудитория. Ангажиране в рамките банер реклами може да се задейства с анкета, видео галерия, активност с раздаване на награди или други подобни действия. Рекламният формат Engagement е оптимизиран или за настолни, или за мобилни устройства през първокласни и второстепенни локални и глобални уеб сайтове и мобилни приложения.

Галерия

Подход на кръстосано използване на канали

Постигнете максимален ефект за Вашия рекламен бюджет Display, видео и социален  канали имат важна роля в изграждането на познаваемост, но често подценяваме тяхната роля за осъществяването на конверсии. Чрез рекламиране във всички етапи от взимането на решение от потребителя – от създаване на популярност на марката до отвеждането на клиента до покупка рекламата обединяваща различни канали води не само до по-добри резултати,  но дава възможност и да се оцени значението на всеки отделен канал, както и комбинираното въздействие на всички използвани канали. Httpool увеличава значително ефективността на  performancе кампании чрез прилагане на подхода на кръстосано използване на канали, уникални технологии и значителен опит. Httpool България е сертифициран Google Partner и действа в съответствие с политиката на Google AdWords.

Решение за реклама в социални медии

Възползвайте се максимално от възможностите за реклама, които предоставят социалните медии! Социалните медии коренно промениха начина, по който марките общуват стехните клиенти и създадоха възможности за едни по-неформални комуникации. Чрез социалните медии може да се достигне до целевата публика като се ползват всички възможности за таргетиране, които ни предоставят потребителските данни. Twitter Httpool е ексклузивен партньор на Twitter за продажба на реклама в Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Македония, Румъния, Сърбия, Словения, Швейцария и Украйна. Локалните офиси на Httpool помагат на рекламодатели и маркетингови агенции да се възползват максимално от тяхните активности в Twitter. Свържете се с нас за да научите повече. Водещо софтуерно решение Social Solution за управление на рекламни активности в Facebook Ръчното управление на рекламни кампании във Facebook е изключително предизвикателство, тъй като трябва да се вземат под внимание твърде много параметри за да се оптимизира в реално време. Social Solution разработено от Httpool дава възможност за сегментирано таргетиране, лесно създаване и промяна на множество криейтиви, автоматично наддаване и оптимизации, както и за по-точен след кампаниен анализ. То е незаменимо софтуерно решение за професионалисти работещи в сферата на социалните медии.

Галерия