За нас

Facebook в партньорство с Httpool в подкрепа на местния бизнес в България и на Балканите

Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите в България

Facebook and Httpool. Hello, Bulgaria!

9ти октомври, 2018: Facebook и Httpool с удоволствие обявяват стратегическото си партньорство за Балканите. Httpool вече е официалният партньор по продажбите на Facebook на Балканите, включително България, Хърватско, Сърбия и Словения. Facebook отбелязва възможността това дългосрочно партньорство да помогне на местните агенции и рекламодатели за достигането на по-значими аудитории и ангажирането им в общуване с потребителите, подобрявайки потенциала на местния бизнес.

Httpool, в качеството си на официален партньор по продажбите на реклама на Facebook, ще осигурява съвети, знания и опит на местните бизнеси и ще ги подпомага в техните маркетинг стратегии във Facebook, Instagram, Facebook Messenger и Whatsapp. Целта на сътрудничеството е да достави на местно ниво и на български език подкрепа на рекламодателите на Балканите чрез партньор със силни местни позиции, опит и доказани успехи в региона.

Ние изградихме своята партньорска програма по начин, по който тя да достави цялото ни познание и опит до рекламодателите в страните на Балканите, в които Facebook няма физическо присъствие. Днес правим вълнуваща стъпка напред в стремежа си да предоставим още повече стойност на фирмите в региона – каза Робърт Беднарски, директор Централна и източна Европа, Facebook.

 

Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook
Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook

Това партньорство е още едно доказателство за водещите позиции на Httpool и за качествата на екипите ни в България и в региона. С удоволствие ще помагаме на Facebook при въвеждането на най-новите рекламни решения в региона и ще предоставяме услуги на най-високо ниво на място – тук в България – сподели Венцислав Костов, управител на Httpool България.

Партньорството ще въведе в региона най-добрите практики на Facebook, както и обучения, техники за стратегическо развитие и възможността за заплащане на местно юридическо лице в местна валута, с помощта на Httpool. Рекламните агенции ще получават и обучения на своите екипи, директно фактуриране и пряко обслужване при неясноти с рекламната политика на Facebook.

Рекламодателите в региона използват Facebook и Instagram, за да се свържат със своите аудитории в едно значимо общуване. Благодарение на стратегическото си партньорство с Httpool, ще сме по-полезни за тях, предоставяйки им специфични обучения и експертни съвети на място – подчерта Рустам Зиганшин, Reseller Partner във Facebook.

 

За Httpool

Httpool, дъщерна компания на Internet Media Services (IMS), е водеща международна мрежа за дигитална реклама с 21 офиса в Европа и Азия. Httpool предлага изключително широк набор от продукти и рекламни решения в дисплей, видео, брандинг, социални и пърформанс канали. Httpool използва най-развити собствени и лицензирани технологии, има сериозен международен опит и представлява Twitter, LinkedIn, Spotify, WeTransfer и други избрани глобални и местни издатели в пазарите, в които е представена, включително България, Австрия, Гърция, Естония, Индия, Индонезия, Латвия, Литва, Македония, Малайзия, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Украйна, Унгария, Хърватска, Хонконг, Чешка република и Швейцария. За повече информация посетете www.httpool.bg.

За Facebook

Основана през 2004, мисията на Facebook е да предоставя на хората властта да изграждат общности и да сближат света. Хората използват Facebook, за да останат свързани с приятели и семейства, да откриват какво се случва по света и да споделят и изразяват важното за тях. Facebook е търговска марка на Facebook, Inc.

Back to media corner